Onderweg en de eerste avond
Eindelijk was het dan zover: the Dutch Delegation ging op weg in the minibus :) eerst even spannend maar na een tijdje ging het rijden ermee supergoed. Onderweg werd er natuurlijk veel gezongen, geslapen en gelachen. Om 17.50u kwamen we aan in Houlgate. Als eerste want de Spaanse, Portugese en Italiaanse leerlingen waren nog onderweg van het vliegveld in Parijs. Na het eten en een wandelingetje in de omgeving ;) besloten de meiden om een verkleedpartijtje te houden: ze waren tenslotte toch alleen in het gebouw. Ze zaten nog geen 10 minuten en daar kwam de eerste groep Italiaanse leerlingen binnen. Ze keken hun ogen uit naar deze 'vreemde' wezens. Nadat iedereen er weer enigszins toonbaar uitzag ging Linda naar haar kamer om kennis te maken met haar Spaanse roommate. Dit meisje schreeuwde in het Spaans iets als: dfkjqsdlkjfo TAMPONE!!!! Waarop onze lieve Linda meteen in haar tas greep en met een tampon naar het meisje liep. Ja, wist zij veel dat ze gewoon een watje voor haar oren bedoelde!
De kennismaking begon onwennig, maar eindigde in een gezellige bonte avond. De Spaanse leerlingen bedachten spelletjes om elkaars namen te onthouden. Er werd gezongen, Baskisch gedanst en veel besproken....helaas voor ons tot half 2 's nachts.